Advertisements
Tech Uncategorized

FBI dhe CIA japin alarmin

FBI, CIA dhe agjencitë të tjera të rëndësishme të inteligjencës amerikanë kanë paralajmëruar popullin amerikan të mos përdorë gjigantët kinezë të teknologjisë Huawei dhe ZTE.

Sipas krerëve të inteligjencës, kjo lejon kompanitë e huaja të vjedhin informacion ose ta modifikojnë atë.

Rekomandimi u bë gjatë një konference në Komitetin e Inteligjencës nga vetë drejtori i FBI-së, Chris Ëray.

Ai u shpreh se:

Qeveria ishte “shumë e shqetësuar mbi rreziqet e lejimit të kompanive të huaja që të marrin pozicione të mira brenda rrjetit të telekomunikacionit”

Advertisements

0 comments on “FBI dhe CIA japin alarmin

Leave a Reply

%d bloggers like this: