Advertisements
Tech

Kosova deri pak më parë ka përdorur prefiksin “00377” ose “+377” (dhe 386) për numrat telefonik, prefiks ky që i takon shtetit të Monakos (dhe Sllovenisë).

dsfadsgasgerghhs

 

Por tani, Kosova ka kodin e saj telefonik +383 i cili gati që një vit është duke kaluar nëpër procedura dhe pritet që deri në fund të vitit të implementohet në tërësi.

Viber është aplikacioni i parë që e ka njohur kodin telefonik të Kosovës, ku të gjithë po e ndryshojnë atë tash e disa javë – me njoftimet që na kanë pushtuar celularët për ndryshimin e numrave

Advertisements

0 comments on “Kosova deri pak më parë ka përdorur prefiksin “00377” ose “+377” (dhe 386) për numrat telefonik, prefiks ky që i takon shtetit të Monakos (dhe Sllovenisë).

Leave a Reply

%d bloggers like this: