Advertisements
Tech

Modeli më i avancuar nga Nokia deri më sot, Nokia 7+

nokia-7-64gb-with-6gb-ram

 

Pamja frontale e telefonit të ri të HMD Global e cila ka marrë përsipër markën e Nokia tregon skaje të holla të telefonit me dizajn modern, i cili rivalizon me modelet kryesore të telefonave të sotëm në treg.

Sensori i telefonit thuhet se do të shkojë në pjesën e pasme, ndërsa logoja e kompanisë është vendosur përpara afër kamerës frontale të pajisjes.

Raportet e deritashme kanë sugjeruar se Nokia 7+ do të vijë me rezolucionin FHD+, Snapdragon 660, kamerat e dyfishta me 12MP dhe 13MP, kartelën microSD dhe shumë specifika të tjera të avancuara.

Advertisements

0 comments on “Modeli më i avancuar nga Nokia deri më sot, Nokia 7+

Leave a Reply

%d bloggers like this: