Advertisements
Tech

Samsung së shpejti debuton me Notebook 9, Notebook 9 Pen dhe Samsung 7 spin

samsung 9

 

Brenda pak ditësh Samsung do të debutojë me Notebook 9, Notebook 9 Pen dhe Samsung 7 Spin. Pajisjet e reja kompania jugkoreane fillimisht i ka shfaqur në Consumer Electronics Show 2018 muajin e kaluar.

Së pari këto modele të reja të netbook-vë do të jenë në dispozicion në tregun amerikan e më pas do të vijnë edhe në tregjet tjera, duke përfshi edhe ato evropiane.

Notebook 9, Notebook 9 Pen dhe Samsung 7 Spin do të jenë me dizajn më të hollë dhe më të lehtë sesa modelet paraprake

Advertisements

0 comments on “Samsung së shpejti debuton me Notebook 9, Notebook 9 Pen dhe Samsung 7 spin

Leave a Reply

%d bloggers like this: