Advertisements
Uncategorized

Shtëpi pa as 1 linjë të drejtë!

Shtëpia e pazakontë që nuk e ka asnjë linjë të drejtë (Foto)

 

 

Dizajnerët në Bangalore të Indisë, e kanë punuar një shtëpi të veçantë e cila nuk e ka asnjë vijë të drejtë.

Kjo shtëpi super-moderne që është quajtur ‘Elastica’ shkaku i formave, ka një kontrast të thellë me objektet tradicionale që ndodhen në afërsi.

Objekti i banimit me një hapësirë relativisht të vogël, me 12 dhe 21 metra është krijuar që të jetë frymëzues dhe nxitës.

Arkitektët kanë punuar në formatin e veçantë, në mënyrë që secila dhomë të transformohet në tjetrën.

Linjat e padrejta dhe ndarjet në mes, janë krijuar që të thyejnë dritën sa më mirë dhe të bëjnë ajrin të qarkullojë më shumë.

Xhamat masiv i kanë zëvendësuar shumë nga muret e zakonshme, kurse shtyllat mbajtëse janë të mbështjella me formësime rrethore.

Dhomat e qëndrimit ditor kanë orendi të lakuara, e njëjtë ndodhë edhe me dhomat e gjumit, ku shtretërit kanë formë të parregullt. /Telegrafi/

Shtëpia e pazakontë që nuk e ka asnjë linjë të drejtë foto 2

Shtëpia e pazakontë që nuk e ka asnjë linjë të drejtë foto 3

Shtëpia e pazakontë që nuk e ka asnjë linjë të drejtë foto 4

Shtëpia e pazakontë që nuk e ka asnjë linjë të drejtë foto 5

Shtëpia e pazakontë që nuk e ka asnjë linjë të drejtë foto 6

Shtëpia e pazakontë që nuk e ka asnjë linjë të drejtë foto 7

Shtëpia e pazakontë që nuk e ka asnjë linjë të drejtë foto 8

Shtëpia e pazakontë që nuk e ka asnjë linjë të drejtë foto 9

Shtëpia e pazakontë që nuk e ka asnjë linjë të drejtë foto 10

Advertisements

0 comments on “Shtëpi pa as 1 linjë të drejtë!

Leave a Reply

%d bloggers like this: