Category: Tech

Tech Uncategorized

FBI dhe CIA japin alarmin

FBI, CIA dhe agjencitë të tjera të rëndësishme të inteligjencës amerikanë kanë paralajmëruar popullin amerikan të mos përdorë gjigantët kinezëContinue Reading

Advertisements