Latest Posts

Tech

Kosova deri pak më parë ka përdorur prefiksin “00377” ose “+377” (dhe 386) për numrat telefonik, prefiks ky që i takon shtetit të Monakos (dhe Sllovenisë).

  Por tani, Kosova ka kodin e saj telefonik +383 i cili gati që një vit është duke kaluar nëpërContinue Reading

Advertisements